Nieuws

.: Welkom op onze vernieuwde site

Deze site is gemaakt vanwege de plannen van enkele familieleden om een reunie te organiseren. Een reunie van de nazaten van Jannes de Lange en Jennigje Veurink, maar ook als handig naslagwerk te fungeren omdat diverse neven en nichten amper van elkaars bestaan afweten en al helemaal geen besef hebben waar ze wonen, werken of ze kinderen hebben of varkens houden, van de bijstand leven of miljonair zijn, kortom reden genoeg om alles is even op een rijtje te zetten. In 2010 was de laatste reunie, deze was toen georganiseerd door de kinderen van Jan en Aly v. Braak, dus alweer een hele tijd geleden. Marja van Riek en Gerrit zal de volgende reunie organiseren, en we zullen haar hierbij helpen. We hopen dat dit binnenkort opgepakt zal worden, nadere datum en tijdstip wordt vroegtijdig met u gedeeld.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *