Anjos de Lange

Anjos de Lange

Gezin Anjos de Lange

 

 

Anjos de Lange, geboren op 7 maart 1964 te Zwolle in de Lindestraat nr. 7, op mijn 5e jaar verhuisd naar de Coetsstraat 3 waar mijn moeder nu nog steeds woont. Had maar 1 hobby en dat was voetbal, voetbal en nog eens voetbal.

Heb in mijn jeugd nog hele leuke herinneringen aan de vele logeerpartijtjes bij Opa en Oma in Arrien, veel met Opa op stap geweest in die DAF 33/44, o.a. handje klappen op de veemarkt in Zwolle of bij Ome Johan in het schuurtje kijken hoe die zijn crosser weer ging oplappen na een wedstrijd. Geweldige tijd.

Heb de lagere school met goed gevolg afgelegd in 6 jaar daarna naar de Mavo ook 6 jaar over gedaan(moest van mijn ouders in 4jaar, maar ja die voetbal hè) daarna half jaartje naar de Havo, absoluut geen succes. Dan maar naar de Marine, waren mijn ouders ook blij mee, niet dus. Dat was een geweldige ervaring, in 5 jaar heel wat van de wereld gezien Daarna maar in de voetsporen van mijn Pa getreden niet als machinist maar als conducteur bij NS en na 21 jaar nog met heel veel plezier, werk alleen sinds 5 jaar 4 dagen daarnaast verdien ik nog wat centjes in de voetballerij, hoe kan het ook anders.

Ben 9 jaar getrouwd geweest waaruit ik 2 kinderen heb, te weten:

Nigel geboren op 10 juli 1993

Lisanne geboren op 20 juli 1996

Woon nu samen met Sigrid Jansen we hebben samen een dochter die Julia heet, zij is geboren op 31 mei 2003.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *