De Uitdaging van Nollie en Tanja

Hallo allemaal,

Dit bericht kregen we mee via Facebook, Nollie is de vrouw van Wilco de Lange. We zullen zoveel mogelijk verslag doen van wat ze schrijven. Je kan natuurlijk ook via hun site hun moet toewensen of een berichtje achter laten in hun blog. en wat ook belangrijk is hun financieel steunen voor dit goede doel. Dames succes!

http://www.offroadzweden.nl/blog

Eindelijk zijn de plannen werkelijkheid geworden!

Op vrijdag 16 augustus vertrekken wij,  Tanja Redder en Nollie Knoop, richting de Noordkaap om van daaruit met mountainbikes via 1700 km asfalt en heel veel gravelwegen in 17 dagen terug te fietsen naar Albacken in Jämtland, Zweden.

Met deze actie willen we geld inzamelen voor www.dejongeweduwe.nl.  Deze stichting ondersteunt jonge vrouwen met (minderjarige) kinderen na het verlies van hun levenspartner. Al het geld dat we ophalen gaat rechtstreeks naar deze stichting. Binnenkort laten we hier meer over weten.

 

Stichting De Jonge Weduwe » klik hier om naar de site te gaan!

Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met (minderjarige) kinderen na het verlies van hun levenspartner.

Want als jonge weduwe blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief, financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch.

Stichting De Jonge Weduwe zorgt voor hulp in praktische zin én voor de nodige ontspanning, ofwel rouwpauze, en is er voor jonge weduwen én hun naasten. Als naaste voel je je tenslotte vaak machteloos en aan de zijlijn staan.

Via deze website kunnen naasten ‘hun’ jonge weduwe (kosteloos) helpen én enigszins begrijpen wat jong weduwe zijn voor enorme gevolgen heeft.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *